Linda Holmkratz
bröllopsfotograf

Bröllopsfotografering Priser Boka

Bröllopsfotografering

Letar ni efter bröllopsfotograf till ert bröllop under 2019? Jag är en fotograf med rötterna i fine art-fotografering. För mig är det viktigt att vi hittar ett bildspråk som låter oss skapa personliga, vackra konstverk som representerar just er kärlekshistoria. Drömska, färgstarka minnen som blir till konstverk att hänga på väggen.

Är jag rätt fotograf för er?

Det är er stora dag och det är viktigt både för er och för mig att ni hittar den bröllopsfotograf som passar er bäst!

Fotografering av vigsel och mingel sker dokumentärt där jag följer med i händelserna, men mig väljer ni i första hand om ni vill ha porträttbilder med det lilla extra. Vi kommer att ta poserade porträttbilder på i förhand bestämda platser, utifrån den känsla eller stil som ni är ute efter. En rätt poserad bild kommer inte att se stel ut, utan vi hittar tillsammans lugnet och känslan. Jag kommer även att föreviga de innerliga stunderna "mellan" poserna.

Vill ni ha riktigt annorlunda bröllopsbilder kan jag dessutom erbjuda en konceptuell porträttsession där vi arbetar med ännu mer uppstyrda foton där ni kanske exempelvis vill sväva i luften.

Ni väljer mig om ni...

vill porträtteras på ett personligt sätt.
hellre hittar en känsla än ett stort leende.
vill fotograferas utomhus i vacker natur.
hellre vill ha naturligt ljus än blixt och studioljus.
vill ha vackert redigerade och genomarbetade bilder.
vill skapa magiska bilder där poser och redigering kan skapa illusioner.

Lyxig förfotografering

I alla mina bröllopspaket ingår en lyxig förfotografering då vi även väljer plats inför er stora dag och går igenom önskemål. Vid förfotograferingen får ni om ni vill fritt låna bland mina egendesignade klänningar.

Några dagar efter förfotograferingen får ni ett par utvalda bilder som exempelvis passar bra till Save the Date och inbjudningar.

Efter bröllopet

Efter bröllopet redigerar jag utvalda bilder manuellt för att de ska hålla perfekt kvalitet när de levereras till er inom 4 veckor. Det innebär att jag arbetar med ljus och färg men även att jag redigerar bort tillfälliga blemmor och gör större redigeringar utifrån vad vi har bestämt i förväg. Urvalet av bilderna som ska redigeras görs av mig som fotograf.
Priser och paket
Skicka bokningsförfrågan